Velkommen til ny hjemmeside!

19. desember 2013

Velkommen til ny hjemmeside!

Vi er kjempestolte over å presentere vår nye hjemmeside, som en julegave til alle våre medlemmer.  Den nye hjemmesiden er bygget opp på en litt annen måte enn den gamle.  Mens vi tidligere stort sett hadde statiske sider, vil vi nå få anledning til produsere nyheter.  Det håper vi vil gjøre siden mer attraktiv og lesbar og kanskje føre til at medlemmene kan bruke den som en informaskanal.  Det er i alle fall vårt håp og vår målsetning.  Siden er også koplet opp mot sosiale media, og du kan fritt dele alle saker som omtales her.

Det gjenstår ennå en del arbeid, bl.a. vil arkivet til Fuglehundgruppa komme etter hvert.  Her har vi ennå noen utfordringer mht overføring av data.  Fuglehundgruppa beholder sitt domene; www.fuglehundgruppa.no, men forskjellen blir nå at man ved å søke på www.fuglehundgruppa.no kommer rett inn på klubbens side, hvor man så velger gruppa.

Hvis du savner noe på siden, gi beskjed til Lars, Knut eller Aase, så fikser vi det.

Siden har blitt laget i samarbeid med Gnist Design i Tromsø, og vi er kjemepfornøyde med det arbeid og den oppfølging vi har fått.