Om oss

Om Tromsø hundeklubb

Tromsø Hundeklubb ble stiftet i 1967 og teller i dag over 650 medlemmer. Vi har aktiviteter som passer til de aller fleste. Vi er ingen raseklubb, alle hunder og eiere er hjertelig velkommen til oss!

Aktiviteten er inndelt i tre grupper, brukshundgruppa, fuglehundgruppa og kjøregruppa. Vi har også en geografisk gruppe i Lyngen. Denne rapporterer til Brukshundgruppa. Gruppene rapporterer til hovedstyret, som har det juridiske ansvaret for drift av klubben.

Hovedstyret hefter for beslutninger i saker som angår hele klubben. I tillegg har styret det overordnede ansvaret for utstillinger, hus og baneanlegg. Tromsø Hundeklubb arrangerer to hundeutstillinger med valpeshow per år. En på vårparten sammen med Norsk Kennel Klub og en på høsten sammen med Norsk Dalmatiner Klubb.

Fuglehundgruppa, kjøregruppa og brukshundgruppa dekker opp aktiviteter som valpekurs, unghundkurs og vidergående kurs, jakt, hundekjøring nordisk stil, lydighet, agility og bruks. Brukshundgruppa har også en underavdeling i Lyngen. Mer informasjon ligger under hver gruppe.

Anlegg

Vi har et flott anlegg med hus og treningsbaner, samt noe utmark (treningsområde for fuglehunder). Klubbhuset rommer klubblokale, kontor, møterom, lager og et festlokale som leies ut til konfirmasjon, barndåp, bryllup og bursdager. Vi har egne folk som forestår utleie.  Se egen side for utleie av hus etc.  Andre hundeklubber får leie hus og baner gratis for trening og møter.  For kurs og utstilling betales halv pris.

All info fra HS og gruppene skjer via hjemmesiden og oppslag på klubbhuset.

Bli Medlem

Bli med i Tromsø Hundeklubb