Fuglehundgruppa

Du kan bidra

All den flotte aktiviteten vi har i Fuglehundgruppa er dugnadsbasert og vi er helt avhengig av medlemmenes bidrag og innsats. Det være seg kurs og instruktørvirksomhet, organisering av jaktprøver og klubbmesterskap, aversjonsdressur mot bufe, viltpleie og rypetellinger, vedlikehold og drift av klubbanlegget og treningsterreng, eller når vi har sosiale sammenkomster. Ingenting av dette gjør seg selv – det er vi medlemmer som må engasjere oss. Og belønningen er mange flotte aktiviteter for oss og våre fuglehunder!

FHG har som mål å ha høy kvalitet på alle våre aktiviteter. Det vi tar inn i medlemsavgifter, kursavgifter og påmeldingsavgifter går i stor grad til gjennomføring av jaktprøver, utdanning av dommere, kurstilbud for medlemmene og oppdatering av våre instruktører. Målet er ikke å gå med størst mulig overskudd, men at tilbudene våre oppleves som attraktive og gode for medlemmer og deltagere.

Ny i gruppa? Bli med når FHG har ansvaret for grill og kafé på THKs utstillinger!
FHG har ansvaret for drift av grill og kafé når THK arrangerer utstillinger, normalt i juni på Mandelasletta og i slutten av august på klubbhuset. Dette er en flott anledning for deg som er ny i gruppa til å bli kjent med de andre medlemmene. Mange nye vennskap har oppstått over et dampende vaffeljern eller i grillteltet. Så, bli med neste gang du blir spurt om å bidra – det er trivelig å jobbe sammen på dugnad!

Kom gjerne med innspill
Det er vi medlemmer som skaper FHG. Har du noe på hjertet, ønsker du å bidra, har du gode ideer? Ta gjerne da kontakt med styret eller utvalgslederne. Du finner kontaktinformasjon under fanen «Styret».