Brukshundgruppa

Kurs

Brukshundgruppa har flere instruktører og sammen har de lang og bred erfaring innen hundetrening. Vi har dermed mulighet for å tilby et bredt utvalg av kurs og veiledning med dagligdagse utfordringer. Vårt mål er å bidra for at hundeeiere skal være aktiv med sin hund, og etablere et godt samspill med hunden. Vi vet at for mange hunder er det viktig med en god start i livet, likeså som det aldri er for sent å begynne å trene med sin hund, derfor holder vi kontinuerlig våre grunnleggende kurs. De grunnleggende kursene er: valpekurs, grunnferdighetskurs, hverdagslydighetskurs og bronsjemerkekurs.

Vi er en klubb med stort mangfold og har mange aktive utøver som vi også forsøker å møte behovene til, derfor kjører vi ofte LP-, Bruks-, Rally- og Agilitykurs, i tillegg leier vi inn instruktører utenfra for å avholde spesifikke kurs. Vi ønsker å være et tilbud til hundeeieres ønsker, og derfor tar vi gjerne imot forslag om kurs, foredrag og instruktører.

Alle kurs blir annonser under Brukshundgruppas nyhetsside, man kan også lese mer om de grunnleggende kursene under fanen til hvert kurs.

For mer informasjon se under nyheter eller send e-post til bhgkurs@tromso-hundeklubb.no

Kurs annonseres på facebokkgruppen «Tromsø Hundeklubb»

For påmelding på kurs send e-post til bhgkurs@tromso-hundeklubb.no, med kursnavn, deltakers navn, adresse, telefonnummer, fødselsår(da vi mottar støtte hos natur og miljø for kurset), hundens navn, rase og alder. Skriv gjerne litt om din tidligere erfaring med hundetrening.

Brukshundgruppa har også fritreninger flere dager i uken tilpasset den grenen man ønsker å trene innen. Mer informasjon om disse finner du under aktiviteter.

Vårt kontonummer er: 8601 30 41751