Valpekurs med oppstart 27. august 2018

28. juli 2018

Valpekurs for stående fuglehunder starter mandag 27. august 2018

Fuglehundgruppa ønsker velkommen til valpekurs for stående fuglehunder. Kurset har fokus på grunnleggende dressur av stående fuglehund og er tilpasset valper i alderen 3-9 mnd. Målet med kurset er å legge grunnlaget for en velfungerende jakt- og familiehund. Kurskveldene består av teori og praktiske øvelser og inkluderer kunnskap om hva en stående fuglehund bør kunne og hvordan man når dit. Kursopplegget baseres på stegvis innlæring med mål om at hunden skal lykkes. Det vil bli gitt individuell oppfølging av deltagerne. Det forutsettes at deltakerne gjør egentrening etter nærmere opplegg mellom hver kurskveld.

Kurset starter mandag 27. august kl. 1800 på klubbhuset i Kroken. Det er totalt 8 kurskvelder (ikke kurs den 10. og 17. september) og kurset går fram til og med den 29. oktober. Varighet kurskveld: 2 timer (1800-2000). Det forutsettes egentrening mellom kurskveldene. Deltagere vil bli tilsendt detaljert timeplan og annen praktisk informasjon om kurset etter påmelding.

Pris kr 1600 (kr 1000 for medlemmer i Fuglehundgruppa/Tromsø hundeklubb)

Begrenset antall kursdeltakere.

Påmelding:

Bindende påmelding gjøres ved å fylle ut vedlagte påmeldingskjema som sendes til leder for dressur/aktivitet Siri Knudsen på e-post: siri.k.knudsen@gmail.com