Valpekurs for stående fuglehunder med oppstart 31. august 2020

10. august 2020

Fuglehundgruppa ønsker velkommen til valpekurs for stående fuglehunder. Kurset har fokus på grunnleggende dressur av stående fuglehund og er tilpasset valper i alderen 3-9 mnd. Målet med kurset er å legge grunnlaget for en velfungerende jakt- og familiehund. Kurskveldene består av teori og praktiske øvelser, og inkluderer kunnskap om hva en stående fuglehund bør kunne og hvordan man når dit. Kursopplegget baseres på stegvis innlæring med mål om at hunden skal lykkes. Det forutsettes at deltakerne gjør egentrening etter nærmere opplegg mellom hver kurskveld.

Kurset starter mandag 31. august kl. 1800 på klubbhuset i Kroken. Det er totalt 8 kurskvelder (ikke kurs den 14. og 21. september) og kurset går fram til 2. november. Varighet av hver kurskveld: 2 timer (18:00-20:00).

Deltagere vil bli tilsendt detaljert timeplan og annen praktisk informasjon før kursstart, inkludert gjeldene smittevernregler grunnet corona.

Pris kr 1000 for medlemmer i Fuglehundgruppa/Tromsø hundeklubb; 1600 for ikke-medlemmer. Begrenset antall kursdeltakere.

Påmelding:

Bindende påmelding gjøres til kursansvarlig Tord Hagen på e-post: tordhagen70@gmail.com
Oppgi navn på eier, samt hundens rase, navn og alder.

 Kurset arrangeres med støtte fra Studieforbundet Natur og Miljø.