Valpekurs BHG

17. januar 2015

Valpekurs

Valpekurs er ett viktig kurs for både hund og eier. Her lærer valpen å ha kontakt med eier selv med mange forstyrrelser rundt, og den lærer hvordan forholde seg til andre hunder, noe som vil gi gode forutsetninger for å bli en velfungerende hund. Gjennom kurset vil det jobbes med å utvikle ett godt samspill mellom hund og eier, som man kan bygge videre på, både for de som ønsker å trene aktivt eller for å oppnå en velfungerende hund i hverdagen. Kurset passer for valper helt ned til ca 10 uker.

Noen av momentene som vi vil trene på er:

Sitt, bli, innkalling, kontakt, følge eier, hilse pent på mennesker.

Første kurskveld er teori uten hund 29.januar kl. 1800. Deretter går kurset torsdager fra kl. 1800-1930. Kurset går over 8 uker.

Pris er 1200 kr for medlemmer av THK, og 1600 kr for ikke-medlemmer. Kontonr. 8601 30 41751. Betalingsfrist 22.januar. I meldingsfeltet skal det stå deltakers navn + valpekurs.

Instruktør: Harrieth Andreassen

Sted: Tromsø-hundeklubbs lokaler i Kroken.
Påmeldingen er økonomisk bindene, sendes til kursansvarlig, med fult navn, adresse, telefonnummer, fødselsår (da vi mottar støtte hos natur og miljø for kurset), hundens navn, rase og alder. Skriv gjerne litt om din tidligere erfaring med hundetrening.

Velkommen på kurs!