Utstillingshelga er over – men er utstillinga over?

17. juni 2014

AG2

Først vil jeg takke alle som bidro til at selve utstillingsdagene ble så vellykket som de kan bli.  Det er synd at ikke media «oppdager» hva som skjer i Tromsdalen.  Men så slo de til med skikkelig «gravejournalistikk» i går.  Fotografen må ha blitt ganske skitten på magen, siden han må ha ligget for å få til det bildet som sto på nettet.  Måsen hadde hakket hull på et par sekker med søppel etter de besøkende på sletta, noe som visstnok var en stor sak for iTromsø.  Man kan tydelig se at hele sletta er ren, bortsett fra det som ligger rundt sekken. Heldigvis oppdaget vi det kl. 1000 om morgenen, og var i gang med å rydde da avisen ble tipset.

Dette får vi bare heve oss over.  Vi har ennå mye arbeid igjen!

Resultater og bilder vil komme her på hjemmesiden, men før vi får det ferdig, er det ennå mye etterarbeid som gjenstår.  I går fikk vi heldigvis tørket teltene.  I dag går vi igang med resten av etterarbeidet.  Det står masse utstyr i garasjen og klubblokalet som må systematiseres, telles, punches og ryddes bort.  Først når det er gjort og utstillingene godkjent av NKK, kan vi si oss ferdige med jobben.

Jeg håper riktig mange responderer på mitt innlegg på FB om å hjelpe til med punchinga.  Det må gjøres snarest mulig.  Jo flere som jobber med det, dess fortere blir det ferdig.  Da først kan vi puste ut og si «Vel blåst».