Unghundkurs mai-august 2022 – FULLTEGNET

3. april 2022

Fuglehundgruppa inviterer til kurs for stående fuglehunder i alderen 9 til 18 måneder.

Formålet med kurset er å GI HUNDEEIERNE GRUNNLAG FOR TRENING PÅ LYDIGHET OG FØRING AV HUND I MARKA. Kurset består av tre treningskvelder på mandager med teori og praktiske øvelser, og to dager med tamfugltrening der fokus vil være på ro i oppflukt (respekt for fugl). Kurset avsluttes med en dag i marka.

Kurset starter mandag 9. mai på klubbhuset i Kroken fra kl. 1900 til 2100. Deretter blir det kurskvelder på klubbhuset mandag 23. mai og mandag 13. juni fra kl. 1900-2100. Lørdag 18. juni og søndag 19. juni blir det tamfugltrening hos Øyvind Trondsen på Straumsbukta gård (09:00-13:00). Kurset avslutter 21. august med markatrening på Ringvassøy (Skogsfjord-området).

Hunden bør være mellom 9 og 18 måneder ved kursstart. Det er en fordel om deltakerne har gjennomført valpekurs. Dette ønskes oppgitt ved påmelding, se nedenfor.

Mer detaljert informasjon blir tilsendt før kursstart til deltagere som får bekreftet plass på kurset. 

PRIS: For medlemmer i FHG: kr. 2000.  Ikke-medlemmer: kr. 2500

PÅMELDING: Gjøres på e-post til tope89@gmail.com. Bindende påmelding! Følgende informasjon må oppgis ved påmelding: Hundens navn, rase og alder, samt hvilke tidligere kurs/treninger hund/fører har deltatt på. 

Påmeldingsfrist er 1. mai. Det er begrenset antall plasserPrinsippet «først til mølla» gjelder.

INSTRUKTØRER:

Spørsmål? Send e-post til Gunnar Rørstad (gunnar.rorstad@progusan.no)

Kurset arrangeres med støtte fra Studieforbundet Natur og Miljø