Tromsøprøven høst 2023

2. august 2023

Hjertelig velkommen til TROMSØPRØVEN Høst 2023!

Årets høstprøve arrangeres på Ringvassøya onsdag 23.august som en midtukeprøve med 1 dags VK og 2 UK/AK partier. Prøvens hovedkvarter og sekretariat blir på Skogsfjordvatn Grendehus hvor det blir opprop kl 08.00 og bålkaffe fra kl 07.30.
Ta med registreringsbevis, vaksinasjonsattest og bufebevis. Det er krav om gyldig bufebevis for alle hunder! Det vil bli tatt stikkprøver. Minner om at det er rein i alle terreng!

ANNEN INFO:
Det er påbudt å bruke hundeposer når hunder luftes ved sekretariatet og alle parkeringsplasser ved terrengene. Sporløs ferdsel er avgjørende for å opprettholde det gode forholdet til grunneiere som lar oss bruke terreng til prøven. Det vil dessverre ikke bli jegermiddag denne gangen, men vi disker opp med lett servering i sekretariatet til alle som stikker innom etter endt dag 🙂

TREKKING AV HUND:
Benytt egenerklæringsskjema ved oppstått løpetid. Det finner du her: https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/jaktprover
Skader ellers på eier eller hund skal fortsatt dokumenteres ved lege/veterinærattest. Vi har egen dyrevelferdskontrollør ihht til FKF´s retningslinjer.

PÅMELDING:
Elektronisk påmelding https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html
Ordinær påmeldingsfrist 13. august.
Vipps #86903 for etterpåmelding.

OVERNATTING:
Det er mulighet for bobil/campingvogn/telt med sekreteriatet.

For spørsmål angående påmelding og partioppsett, kontakt:
Prøvesekretær Steinar Lagesen, 95800950, steilag@online.no
For alle andre henvendelser, kontakt:
Prøveleder Camilla Heimstad, 90883120, camsi_furaas@hotmail.com

 

Jaktprøvekomiteen FHG ønsker dere velkommen til en trivelig prøvedag i vakre Skogsfjorden 🙂