Tromsøprøven 16.-18. mars 2019,  2-dagers VK m/Cacit

18. mars 2019

Hjertelig velkommen til TROMSØPRØVEN m/CACIT Vinter 2019.

Årets vinterprøve til Fuglehundgruppa i Tromsø hundeklubb arrangeres med base i klubbhuset i Kroken, 16. til 18. mars 2018. Det blir benyttet terreng på fastlandet, på Kvaløya og på Ringvassøya.
2 dagers VK (lørdag og søndag) Kvalitetspartier (UK/AK) alle dager (lør/søn/man).

Sekretariat i Kroken:  Åpner fredag kl. 1800. Øvrige åpningstider: se oppslag under prøven.

Opprop:  Alle dager kl. 0800.

 

Premieliste for alle 3 dagene

premieliste

 

Partioppsett

VK-kvalifisering

UK-AK lørdag

UK-AK Søndag

VK-finale

UK-AK Mandag

OM Å MØTE I TERRENGET
Vi ber om fortåelse for at vi i prøvekomiteen har mer enn nok å gjøre i forbindelse med prøven. Vi ønsker derfor ingen henvendelser fra deltakerne om å møte i terrenget og kan heller ikke ta ansvaret hvis feil skulle oppstå. Deltakere som ønsker å møte i terrenget må selv få noen til å svare for seg på oppropet.
Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i partioppsettet helt fram mot prøvestart. Å møte iterrenget er derfor deltakernes egen risiko

 

Prøvesekretær: Gunnar Marthinsen, tlf 91305550, e-post gumarth@online.no Alle henvendelser angående påmeldinger, startlister og partioppsett.

Prøveleder: Steinar Lagesen, mob 95800950, e-post steilag@online.no

Stikkontroll: Ta med registreringsbevis og vaksinasjonsattest (ikke eldre enn 3 år)

Apportryper VK: Deltakerne i VK må ha med egne apportryper.

Bevertning: I forbindelse med jegermiddag lørdag kveld.

Jegermiddag: Lørdag kveld i klubblokalet, påmelding på oppslag senest lørdag morgen- eller: gi beskjed på epost til prøveleder før prøven.

Annen info: Det er påbudt å bruke hundeposer når hunder luftes ved klubblokalet og alle parkeringsplasser ved terrengene. Særdeles viktig da vi ellers står i fare for å miste terrenger til neste prøve!

Informasjon blir også lagt ut løpende på facebook. Følg arrangementet

https://www.facebook.com/events/2106069479453472/

Påmeldte: Påmeldte hunder finner du etter hvert her.

Veiviser: Følg E6 inn mot Tromsø by. Når man ankommer Tromsdalen, passerer Amfi kjøpesenter på høyre hånd, kommer til rundkjøring. Ta retning ut av rundkjøring forbi Shell stasjon som sees rett foran. Fortsetter strake veien videre nordover ca 5 km mot Kroken bydel. Se etter skilt på venstre side av veien ned til Tromsø hundeklubb.

Trekking av hund fra prøven:

Løpetid: Egenerklæringsskjema (egen link nedenfor)  skal benyttes ved oppstått løpetid, da det heretter er slutt på å måtte sende veterinærattest ved løpetid.

Andre årsaker: Sykdom og skader ellers på eier eller hund skal fortsatt dokumenteres ved lege/veterinærattest.

Link til egenærklæringsskjema løpetid; https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/Egenerklring%20lpetid.doc

 

All påmelding skjer vi Min side på NKK, link til prøven finner du her

https://www.dogweb.no/cas/login?service=https%3A%2F%2Fwww.dogweb.no%2Fprove-paamelding%2Flogin%2Fcas

VK deltakere må påføre dato for siste VK premiering eller 1 AK premie. Evt manuelle påmeldinger, eks fra utlandet, belastes med et gebyr på kr 50,-.

Påmeldingsfrist: Tidligst mulig og innen 1. mars. Påmeldinger etter denne dato er ikke garantert plass, ved overtegning vil det bli loddtrekning. Det vil kun bli åpnet for utvidet frist dersom det er ledig plass ved ordinær påmeldingsfrist.

Startkontingent: Kvalitetsparti (AK og UK): kr 450.-

VK kvalifisering: kr 500.-  Finale: kr 100,-.

Vi stiller med VIPPS og betalingsterminal for etterbetaling av finaler, etc.

Overnatting:  Vedrørende overnatting henviser vi til Tromsø camping som er godt og rimelig boalternativ i Tromsdalen, https://tromsocamping.no/.  Vis til avtale mellom Tromsø Hundeklubb og Tromsø Camping v/Ida for rabaterte priser.

Det er også mulig å plassere campingvogn i tilknytning til anlegget i Kroken, ta i så fall kontakt med prøveleder.

Royal Canin v/Andresen’s Vaabenforretning AS sponser prøven med forpremier og finaledekken.

Velkommen til trivelige prøvedager! Partilister og oppdateringer legges ut på hjemmesida og på facebook-gruppen vår fortløpende.