Nybegynnerkurs i agility. BHG

9. mai 2018

ENDELIG! Nybegynnerkurs i agility! ?

Brukshundgruppa i Tromsø Hundeklubb har gleden av å invitere til nybegynnerkurs i agility ved klubbens lokaler i Kroken i juni.

Agility er en utrolig morsom og fartsfylt hundesport som er både stimulerende samt fysisk og mentalt oppbyggende for våre firbeinte venner! 8., 9. og 10. juni har du anledning til å gå et grunnleggende kurs i agility for de to flinke instruktørene Anna Skoglund og Stine Antonsen, som begge trener og konkurrerer aktivt i sporten. Her vil du lære om de forskjellige hindrene, om hvordan man fører en hund i agility (handling) og om korrekt bruk av signaler og belønninger. Kurset består av både teori og praksis. Vi stiller ingen krav til forkunnskaper eller alder (det vil dog ikke være rom for de aller yngste valpene, så klart), men hunden må være 100 % frisk.

Dette kurset kommer nok til å bli fort fullt, så meld deg på så snart du kan. Husk også å dele dette med alle dine hundevenner! Etter avsluttet kurs er du hjertelig velkommen til å delta på klubbens ukentlige, faste treninger.

Maks antall ekvipasjer: 12 stk (6 per instruktør).

Pris: 1400,- for medlemmer i Tromsø Hundeklubb, 1800,- for ikke-medlemmer.

Tidspunkter:
Fredag 8. juni klokken 18-20
Lørdag 9. juni klokken 10-15
Søndag 10. juni klokken 10-15

Bindende påmelding til bhgkurs@tromso-hundeklubb.no

Hjertelig velkommen til en flott utehelg hos oss sammen med hunden din!