Kurshøst i BHG

10. mai 2017

Våre neste kurs fra høsten av.

Valpekurs og hverdagslydighetskurs.

-Valpekurs oppstart tirsadg 22 aug kl 1800. Instruktør Hege Thoresen . Kurset går over 8 uker a 1,5 t. Se felles info om valpekurs og påmelding nederst.

– Hverdagslydighetskurs, oppstart onadag 23 augkl 1800. Instruktør Gerd-May Solli. Kurset går over 8 uker a 1,5 t. Se felles info om hverdagslydighetskurs og påmelding

Alle kurs koster kr 1400,- for medlemmer eller kr 1800,- dersom du ikke er/blir medlem av THK. Påmelding sendes til bhgkurs@tromso-hundeklubb.no

Velkommen 🙂

Valpekurs: Valpekurs er ett viktig kurs for både hund og eier. Her lærer valpen å ha kontakt med eier selv med mange forstyrrelser rundt, og den lærer hvordan forholde seg til andre hunder, noe som vil gi gode forutsetninger for å bli en velfungerende hund. Gjennom kurset vil det jobbes med å utvikle ett godt samspill mellom hund og eier, som man kan bygge videre på, både for de som ønsker å trene aktivt eller for å oppnå en velfungerende hund i hverdagen. Noen av momentene som vi vil trene på er: Sitt, bli, innkalling, kontakt, følge eier, hilse pent på mennesker. Vi tar også en gjennomgang av valpens utviklingsfaser, og de vanlige utfordringene rundt det å ha valp.

Hverdagslydighetskurs: Dette kurset setter fokus på det daglige hundeholdet. Vi vil bygge videre på samholdet mellom hund og eier, og tilpasser kurset individuelt etter den enkeltes behov. Vi går på turer, i byen så vel som i skogen, oppsøker turtrasseer og butikker. Vi trener på kontakt, gå i slakt bånd, sitt/dekk og bli, innkallinger. Møtesituasjoner og passering trenes på hver gang. Kurset passer som oppbyggingskurs etter valpekurs, eller som frittstående kurs. Anbefales for alle.