Kurs i BHG

9. april 2017

Valpekurs og hverdagslysighetskurs.

-Valpekurs:
Oppstart 25 april. kl 1800.
Instruktør Roy Nicolaisen
Kurset går over 8 uker a 1,5 t.

– Hverdagslydighetskurs:
Oppstart 27 april kl 1800.
Instruktør Elin Davidsen.
Kurset går over 8 uker a 1,5 t.

Se felles info om hverdagslydighetskurs og påmelding

Alle kurs koster kr 1400,- for medlemmer eller kr 1800,- dersom du ikke er/blir medlem av THK. Påmelding sendes til bhgkurs@tromso-hundeklubb.no Velkommen 🙂

Valpekurs: Valpekurs er ett viktig kurs for både hund og eier. Her lærer valpen å ha kontakt med eier selv med mange forstyrrelser rundt, og den lærer hvordan forholde seg til andre hunder, noe som vil gi gode forutsetninger for å bli en velfungerende hund. Gjennom kurset vil det jobbes med å utvikle ett godt samspill mellom hund og eier, som man kan bygge videre på, både for de som ønsker å trene aktivt eller for å oppnå en velfungerende hund i hverdagen. Noen av momentene som vi vil trene på er: Sitt, bli, innkalling, kontakt, følge eier, hilse pent på mennesker. Vi tar også en gjennomgang av valpens utviklingsfaser, og de vanlige utfordringene rundt det å ha valp.

Hverdagslydighetskurs: Dette kurset setter fokus på det daglige hundeholdet. Vi vil bygge videre på samholdet mellom hund og eier, og tilpasser kurset individuelt etter den enkeltes behov. Vi går på turer, i byen så vel som i skogen, oppsøker turtrasseer og butikker. Vi trener på kontakt, gå i slakt bånd, sitt/dekk og bli, innkallinger. Møtesituasjoner og passering trenes på hver gang. Kurset passer som oppbyggingskurs etter valpekurs, eller som frittstående kurs. Anbefales for alle.