Hvordan melder jeg på til utstilling?

9. mai 2016

Å melde på til utstilling.

Vi får av og til spørsIMG_8471mål fra nye hundeeiere om hvordan man melder på til utstilling. Det finnes en del relevant informasjon på www.nkk.no, men ikke alle vet hva NKK står for.  NKK er en paraplyorganisasjon for alle hundeklubber.  Den har et sekretariat i Oslo som legger til rette for det meste som foregår på hundefronten.

Det er to måter du kan melde på elektronisk.  Den ene måten er å gå inn via www.nkk.no.  Under menyen «Tjenester» finner du «Aktiviteter».  Der finner du utstilling.  Herfra kan du gå til terminlisten. Følg denne linken:
http://web2.nkk.no/no/tjenester/aktiviteter/utstilling/

Hvis du går via terminlisten, klikker du på “påmelding på web”, velg hvilken utstilling du vil delta på, legg inn din hund (eller andres) og beta med kort.

Den andre måten er å gå via “Min side”.  Hvis du ikke er bruker, oppretter du dette. Vi tar ikke imot mailpåmeldinger.

For deg som er helt ny i utstillingsverdenen, finnes det et dokument som heter «Ny i ringen».  Det kan du laste ned her:   http://viewer.zmags.com/publication/c9faee6a#/c9faee6a/1

Vær obs. på at det er en liten feil øverst på side 7.  Det står at man kun kan melde på elektronisk på NKKs utstillinger.  Det er utdaterte nyheter.  Man kan nå melde på til alle utstillinger i Norge elektronisk.

Du finner prisliste på alle tjenester her:
http://web2.nkk.no/no/tjenester/medlemstjenester/priser/