Grunnferdighetskurs

3. februar 2014

Grunnferdighetskurs

På dette kurset er målet å trene på grunnferdigheter som er nyttig å ha for de som ønsker å konkurrere med sin hund og for eier å utvikle sine trenerferdigheter. Vi vil gå igjennom mange forskjellige grunnferdigheter som inngår i øvelsene man møter i konkurranser, og det vil bli gjennomgått hvordan man legger opp treningene for å oppnå ett godt utbytte. Vi har fokus på at hunden selv skal engasjere seg i treningen og vi vil legge vekt på hvordan vi kan utvikle belønningene til hver enkelt hund. Kurset passer hunder i alle aldre og krever ingen forkunnskaper.

Noen av grunnferdighetene som vil bli gjennomgått:

Utgangsstilling, løpe ut til target, lekutvikling, omvendtlokking, doggizen, bur/teppe, håndtarget.

Kurset går over 8 kvelder, på torsdager kl. 1800-1930, første kurskveld er torsdag 3.april. Den 17.april vil det ikke være kurs pga påske. Det vil bli noe teori hver gang, i tillegg til praksis trening hver kurskveld. Pris er 1200 kr for medlemmer av THK, og 1600 kr for ikke-medlemmer.
Kontonr. 8601 30 41751.

Instruktører: Veronica Iversen og Linda Manin.

Sted: Tromsø-hundeklubbs lokaler i Kroken.
Påmeldingen er økonomisk bindene, sendes til kursansvarlig, med fult navn, adresse, telefonnummer, fødselsår(da vi mottar støtte hos natur og miljø for kurset), hundens navn, rase og alder. Skriv gjerne litt om din tidligere erfaring med hundetrening.

Velkommen på kurs!