Årsfesten

9. januar 2014

Fra siste årsfest – Bodil Kanebog mottar heder og ære for Årets unghund 2012 IS Vieksa

Invitasjon til årsfesten lørdag den 18. januar 2014 kl 1930 på Klubbhuset.

Vi har den glede å invitere til årsfest lørdag den 18. januar!

Fuglehundgruppa hadde 40-årsjubileum i 2013, og det vil selvsagt bli markert på festen. Av den grunn vil vi svært gjerne også invitere tidligere medlemmer og tillitsmenn til festen.Videre skal det deles ut gjeve trofeer for årets hunder, klubb-mesterskapet og sist men ikke minst for utmerkelsene «årets stegg» og «årets jägermeister»! Vi tar gjerne i mot forslag på kandidater til de to sistnevnte utmerkelsene. Forslag med begrunnelse sendes til Børge Rydningen (borgeryd@yahoo.no).

I år som tidligere består menyen av en buffet med retter som den enkelte festdeltaker tar med, og som fortrinnsvis består av selvfanget fisk eller vilt. Fuglehundgruppa sørger for tilbehøret – poteter, ris og grønnsaker. Pris pr. person er kr 150 som betales kontant ved inngangen. Inkludert i prisen er en enhet drikke (vin, øl eller mineralvann), kaffe og kaker.

Bindende på melding til e-post: hagkrist@online.no innen onsdag 15. januar. Klubbhuset har begrenset kapasitet. Dersom antall påmeldinger overstiger kapasiteten gjelder prinsippet «først til mølla».